מסעדות
ארוחת בוקר| צילום: יח"צ

נפלאות הלחם

טוצ’קה הוא כינוי בהונגרית לאמו של בעל רשת בתי אוכל בהתהוות. לא מסעדות גורמה משתחצנות, לא השקעות מפליגות בתפאורה ובצלחות, אלא מקום שבו אוהבים לאפות ולבשל, בלי הו-הא של מאסטר שפים, אבל עם הרבה ניחוח של לחם טרי האופף את הנכנסים מהרגע הראשון.
יש סניפים של טוצ’קה בקניון רוטשילד בראשון לציון וברחוב ריב”ל בתל-אביב אבל אני הגעתי לבית המאפה הקטן שליד תחנת הדלק פז מול מתחם יכין בפתח תקווה.

מסעדות

נעים להכיר: פרש דה מרקט

לפני כשלוש-עשרה שנים הקימו ניר קודיש, גיא אלבז ומושיקו ממן את רשת "פרש קיטשן" בתל-אביב, שהייתה הראשונה להביא א...