מסעדות
ארוחת בוקר| צילום: יח"צ

נפלאות הלחם

טוצ’קה הוא כינוי בהונגרית לאמו של בעל רשת בתי אוכל בהתהוות. לא מסעדות גורמה משתחצנות, לא השקעות מפליגות בתפאורה ובצלחות, אלא מקום שבו אוהבים לאפות ולבשל, בלי הו-הא של מאסטר שפים, אבל עם הרבה ניחוח של לחם טרי האופף את הנכנסים מהרגע הראשון.
יש סניפים של טוצ’קה בקניון רוטשילד בראשון לציון וברחוב ריב”ל בתל-אביב אבל אני הגעתי לבית המאפה הקטן שליד תחנת הדלק פז מול מתחם יכין בפתח תקווה.

מסעדות

שגעון הסופגניות או סופגניות שהשתגעו?

שתי רשתות שהחליטו לקחת את כל עניין הסופגניות למקום מפתיע ומיוחד ולתת לנו משהו קצת אחר בחנוכה הקרוב מאת מורן רנ...