מתכון לפסטייה עם פירות יבשים

מתכון לפסטייה עם פירות יבשים
הבאנו ביכורים. פסטיה עם פירות
צילום: אלעד גוטמן

רשת קפה גרג מציעה לרגל חגיגות טו בשבט, מתכון פסטייה עשיר בטעמים ובמילוי פירות יבשים ואגוזי מלך

חומרים למלית – 20 יחידות:
150 גרם בצל קצוץ
200 גרם פטריות קצוצות
300 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
200 גרם גבינת פטה מגורדת
30 גרם חמוציות
30 גרם צימוקים
30 גרם שזיפים מגולענים וקצוצים
30 גרם אגוזי מלך קצוצים
(אפשר לשחק עם הפירות היבשים איך שאוהבים להוסיף עוד סוגים או להוריד אם לא אוהבים )
כפית קינמון
שליש כוס סילאן

חומרים להכנת הסיגר:
חבילת עלי סיגר
חצי כוס קמח
כוס מים

אופן הכנה:
ראשית מטגנים את הבצל הקצוץ ולאחר הזהבה קלה מוסיפים את הפטריות לעוד מספר דקות ,מערבבים את שאר המרכיבים בקערה טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם (מלח,סילאן )
מערבבים את הקמח והמים עם שנוצר סוג של “דבק”

אופן הגלגול:
לשים 40 גרם בחלק הקרוב אליך לרוחב כל העלה 2ס”מ מהקצה .לגלגל דחוס היטב ולהדביק עם דבק קמח/מים, לפני הטיגון יש לתת מנוחה לסיגרים על מנת שה”דבק” יתייבש
מטגנים ומעבירים לצלחת הגשה.

טיפ:
ניתן לזלף מעל עוד מעט סילאן לפי הטעם

הבאנו ביכורים. פסטיה עם פירות|צילום: אלעד גוטמן
הבאנו ביכורים. פסטיה עם פירות|צילום: אלעד גוטמן

כתבות שתשמחו לקרוא

הוסף תגובה

Your email address will not be published. Required fields are marked *