סלט פסטה איטליאנו

סלט פסטה איטליאנו
איטליה הקטנה. סלט פסטה איטליאנו
צילום: נועה אבן חיים

מתברר שפסטה כמו באיטליה היא רק עניין של מאמץ

מצרכים:
• 1 חבילת פסטה
• 200 גרם גבינה בולגרית/ גבינת עיזים
• 200 גרם תערובת איטליאנו של חוות דרך התבלינים
• 20 גרם תערובת פסטו מעורבבת עם 1/2 כוס שמן זית

אופן ההכנה:
1. לבשל את הפסטה ולקרר
2. לחתוך את הגבינה לקוביות
3. לערבב בקערה את תערובת הפסטו ושמן הזית לכדי רוטב אחיד
4. לערבב את הפסטה, התערובת, הגבינה, הפסטו ולהגיש קר.

טיפ: ניתן להוסיף זיתים מגולענים

המתכון באדיבות חוות דרך התבלינים

איטליה הקטנה. סלט פסטה איטליאנו|צילום: נועה אבן חיים
איטליה הקטנה. סלט פסטה איטליאנו|צילום: נועה אבן חיים

כתבות שתשמחו לקרוא

הוסף תגובה

Your email address will not be published. Required fields are marked *