הודו כי טוב: קדירת ירקות בקארי

הודו כי טוב: קדירת ירקות בקארי
קל ובריא. ירקות עם קארי
צילום: אלעד גוטמן

לא צריך להיות אסיאתי כדי להכין ירקות בקארי

מצרכים:
מחית קארי אדום.
קרם קוקוס.
שמן סויה.
פחית עגבניות מרוסקות.
10 עגבניות שרי חצויות.
2 בצלים סגולים חתוכים לרצועות.
2 בטטות חתוכות לקוביות ואפויות.
חבילת פטריות.
חופן אפונת גינה.
שעועית עדינה (שקית).

הכנת הרוטב
יש לשים בסיר רחב על אש קטנה, שכבה דקה של שמן ו-2 כפות קארי אדום. לבחוש היטב עם כף עץ עד לקבלת “רוטב ” אחיד ולהוסיף את פחית העגבניות המרוסקות. מתבלים במלח ומעט סוכר.
בסיר נוסף יש לחמם שמן ולטגן את הבצל והפטריות, לאחר מכן מוסיפים את עגבניות השרי ואת רוטב הקארי ואז את שאר הירקות ולהביא לרתיחה. את המנה יש להגיש לצד אורז לבן.

טיפ: מומלץ להגיש את המנה עם מעט בוטנים מעל.

* המתכון באדיבות רשת גרג קפה

קל ובריא. ירקות עם קארי|צילום: אלעד גוטמן
קל ובריא. ירקות עם קארי|צילום: אלעד גוטמן

כתבות שתשמחו לקרוא

הוסף תגובה

Your email address will not be published. Required fields are marked *