חדש בת”א: מסעדת גורמה אתיופית

חדש בת”א: מסעדת גורמה אתיופית
יוזמה מקומית. פנטה פראדה ושמואל ברו
צילום: הדס קסטנבאום

“באלינג’רה” תציע מאכלי עדה אתיופיים מסורתיים לצד מנות שף חדשניות

בתוך מספר חודשים תיפתח בשכונת כרם התימנים בתל אביב מסעדה ייחודית שבה יוכן אוכל אתיופי ברמה גבוהה. שם המסעדה הוא “באלינג’רה” ומשמעות המילה היא “חברותא” בשפה האמהרית. כידוע, האכילה בחברותא היא מהמנהגים היפים של העדה האתיופית, והיא נועדה להביע כבוד לזולת ולהעשיר את חיי החברה.
“באלינג’רה” תציע מאכלי עדה אתיופיים מסורתיים לצד מנות שף חדשניות. התפריט יורכב מחומרי גלם טריים, בריאים וטבעיים בשילוב תיבול ייחודי מדויק, בהתאמה לאופי הקולינרי האתיופי העכשווי בעולם ולחיך הישראלי.
מה שמפתיע עוד יותר הוא שמאחורי היוזמה העסקית ניצבים הדוגמנית ועורכת הדין פנטה פראדה אשר חברה לסטנדאפיסט שמואל ברו. לדבריהם בחירת המיקום נבעה מהצמיחה בכרם התימנים ומגוון הסגנונות הקולינריים והתרבותיים באזור ובמטרה להביא בפני כלל הציבור את חוויית האוכל הגורמה האתיופי על כל רבדיו, הטעמים, הריחות, החברותא, הססגוניות והמוזיקה השמחה.
עיצוב המסעדה יהיה פשוט ונגיש והמסעדה תהיה פתוחה לעוברים ולשבים, כל מי שיעבור ברחוב יוכל להתרשם כמו בחלון ראווה מהמטעמים והריחות העולים מהמסעדה.

יוזמה מקומית. פנטה פראדה ושמואל ברו|צילום: הדס קסטנבאום
יוזמה מקומית. פנטה פראדה ושמואל ברו|צילום: הדס קסטנבאום

כתבות שתשמחו לקרוא

הוסף תגובה

Your email address will not be published. Required fields are marked *